Återanvända dokumentpaket

För att ytterligare effektivisera skapandet av dokument är det möjligt att återanvända ärendepaket med de svar som du redan angivit. Detta är praktiskt t.ex. om du vill göra företrädarändringar eller en nyemission i flera dotterbolag och vill använda samma information och bara byta ut firma och organisationsnummer eller liknande.

När du har skapat dokumenten i det första paketet kan du enkelt använda knappen för ”Återanvänd paketet” som syns uppe till höger bredvid listan på de skapade dokumenten.

Från startsidan går du till kolumnen "Mina senast avslutade ärenden" till höger och väljer det paket du vill återanvända. Klicka på paketnamnet för att komma till listan på de skapade dokumenten. Därifrån använder du sedan knappen "Återanvänd paket".

De tio senaste avslutade ärendepaketen finns tillgängliga för återanvändning under 30 dagar.

Fortsätta påbörjade ärenden

Om du påbörjar användandet av ett ärendepaket, men inte slutför detta, kan du sedan återuppta paketet. Det gör du genom att gå till startsidan efter inloggning. I högerkolumnen finns en rubrik för "Mina påbörjade ej avslutade ärenden".

Klicka på det aktuella ärendet i listan över ej avslutade ärenden och fortsätt ifyllandet av frågeformuläret som då öppnas upp.

Påbörjade ärenden finns tillgängliga för att fortsätta och färdigställa under 30 dagar.