Problem med att frågesidorna i VQ Legal hänger sig

Om du använder webbläsaren Internet Explorer och får problem med att frågeformulär-sidorna hänger sig (så att det inte går att komma vidare genom att trycka på ”Nästa”) beror det på en inställning av kompatibilitetsvyn i webbläsaren.

Gör så här för att åtgärda problemet:

1. Klicka på Verktyg i översta menyraden (kan även visas endast som en ikon längst upp till höger i webbläsaren - ser då ut som ett kugghjul).

2. Klick på ”Inställningar för Kompabilitetsvyn” i menyn som då visas.

3. Skriv in ”app.vqlegal.se” under ”Lägg till den här webbplatsen” och klicka på ”Lägg till”.

4. Kontrollera att ”vqlegal.se” finns med under ”Webbplatser du lagt till Kompabilitetsvyn”.